Verzending in Nederland en België

Wanneer ontvang ik mijn bestelling van macbook-oplader.nl?

Behalve in Nederland levert macbook-oplader.nl ook in België. Ondanks dat de leveringsvoorwaarden voor beide landen iets van elkaar afwijken, geldt in de meeste gevallen dat het product de volgende werkdag al thuisbezorgd wordt.

Verzending tijdens werkdagen

  • Nederland (transport via PostNL): op werkdagen voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis
  • België (transport via Bpost): op werkdagen (ma t/m do) voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Verzending tijdens het weekend

  • Nederland (transport via PostNL): van vrijdag (23:00 uur) tot zondag (19:00 uur) besteld is maandag in huis.
  • België (transport via Bpost): van vrijdag (22:00 uur) tot zondag (23.59 uur) besteld is dinsdag in huis.

Feestdagen

Tijdens officiële feestdagen gelden dezelfde voorwaarden als voor bestellingen op zaterdag of werkdagen na 23:00 uur. Bestellingen die je op een feestdag plaatst, kunnen pas op de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden worden. 

Verzendkosten

Voor alle bestellingen (NL & BE) geldt dat orders met een waarde meer dan €60 (inc. BTW) gratis verzonden worden. Voor orders met een aankoopbedrag lager dan €60 zijn de verzendkosten (á €4,95) voor de klant.

Tracking

Nadat de door jouw geplaatste order succesvol is binnengekomen, wordt een pakbon aangemaakt en automatisch een PostNL/Bpost track&trace code gegenereerd waarmee je de actuele status van je pakket kunt volgen. Vanaf het moment dat je de bestelling plaatst kan het enkele uren duren voordat je de e-mail met trackingcode ontvangt.

Is er niemand aanwezig om je bestelling in ontvangst te nemen? Dan probeert de bezorger het pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met 'niet-thuiscode' achter. Met die code kun je zelf een nieuw bezorgmoment kiezen.