Betaalmethoden

Op welke manieren kan ik betalen bij macbook-oplader.nl?

De genoemde prijzen bij macbook-oplader.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (deze kosten vervallen als het aankoopbedrag hoger is dan €60). Het is mogelijk om je bestelling direct af te rekenen, maar je hebt ook de mogelijkheid om achteraf via Billink te betalen. Hiervoor betaal je een toeslag van €2.

Direct betalen

Bij macbook-oplader.nl heb je de mogelijkheid om direct via een van deze veilige betaalmethoden de bestelling te voltooien: iDeal, SofortBanking, PayPal, Creditcard.

Achteraf betalen met Billink

Het is tevens mogelijk om achteraf te betalen met Billink (+€2). Je selecteert de optie 'achteraf betalen met Billink' in de checkout en vervolgens vul je enkele persoonsgegevens in. Op basis van deze gegevens vindt er een kredietcheck plaats om te bepalen of je kredietwaardig bent.

Wanneer gekozen is voor de betaalmethode ‘achteraf betalen’ ga je een zogenaamde financieringsovereenkomst aan (ervan uitgaande dat je kredietwaardig bevonden bent op het moment van bestellen). Deze overeenkomst houdt in dat je 30 dagen de tijd heeft om voor je order bij macbook-oplader.nl te betalen, vanaf het moment dat je het product ontvangen hebt. Het is mogelijk om deze financieringsovereenkomst binnen de 30 dagen kosteloos te ontbinden, op voorwaarde dat wij het aangekochte product in oorspronkelijke staat retour ontvangen hebben. In dat geval dien je ons telefonisch of per e-mail (info@macbook-oplader.nl) binnen de periode van 30 dagen te laten weten dat je aanspraak wil maken op je herroepingsrecht.